Mėgaukis į sveikatą: sveikas jogurto ir uogų sluoksniuotis
Tokie jau esame: leidžiame sau šiek tiek daugiau, o paskui nusibaudžiame dietomis, dienomis be saldumynų ir pan. Vis tik yra skanių saldžių dalykų, kuriais net ir kasdien mėgautis – ne nuodėmė.
Reikės:
4 šaukštų „čija“ (ispaninio šalavijo) sėklų
1 šaukšto kokosų drožlių
220 ml kokosų pieno
220 ml natūralaus jogurto
200 g aviečių
2 šaukštelių šeivamedžių sirupo
šviežių uogų (patiekti)
kelių lapelių šviežio šalavijo arba mėtų (patiekti)
Ispaninio šalavijo sėklas sumaišykite su kokosų drožlėmis, kokosų pienu, jogurtu ir palikite išbrinkti.
Avietes sutrinkite su sirupu.
Ant išbrinkusių sėklų pudingo užpilkite trintų aviečių, apibarstykite šviežiomis uogomis ir lapeliais.
Skanaus!
Tobulas!
AtsakytiPanaikintiPusryčiams kaip tik, skonis subalansuotas :)
AtsakytiPanaikinti