Mėgaukis į sveikatą: sveikas jogurto ir uogų sluoksniuotis

 Tokie jau esame: leidžiame sau šiek tiek daugiau, o paskui nusibaudžiame dietomis, dienomis be saldumynų ir pan. Vis tik yra skanių saldžių dalykų, kuriais net ir kasdien mėgautis ne nuodėmė.



Reikės:

  • 4 šaukštų „čija“ (ispaninio šalavijo) sėklų

  • 1 šaukšto kokosų drožlių

  • 220 ml kokosų pieno

  • 220 ml natūralaus jogurto

  • 200 g aviečių

  • 2 šaukštelių šeivamedžių sirupo

  • šviežių uogų (patiekti)

  • kelių lapelių šviežio šalavijo arba mėtų (patiekti)

  1. Ispaninio šalavijo sėklas sumaišykite su kokosų drožlėmis, kokosų pienu, jogurtu ir palikite išbrinkti.

  2. Avietes sutrinkite su sirupu.

  3. Ant išbrinkusių sėklų pudingo užpilkite trintų aviečių, apibarstykite šviežiomis uogomis ir lapeliais.

  4. Skanaus!

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai