Idėja vakarėliui: skanėstas iš ryžių miltų



Saldūs ryžių rutuliukai - puikus ir greitas užkandis draugų ratui

1. 120 g ryžių miltų 180 ml vandens 60 g žemės riešutų 50 g rudojo cukraus 30 g sezamo sėklų Aliejaus kepimui Ryžių miltus suberti į vandenį ir maišyti kol sutirštės. 
2. Gautą masę šaukštu dėti į įkaitintą keptuvę ir kepti nuolat vartant apie 10 min., kol gražiai apskrus. 
3. Žemės riešutus susmulkinti ir paskrudinti, tada sumaišyti su cukrumi ir sezamų sėklomis. 
4. Ryžių rutuliukus pateikti apvoliotus gautu pagardu.
Prie šio patiekalo puikiai tiks grilintos daržovės.

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai